U hebt gedurende een bepaalde, wat langere periode (extra) capaciteit nodig. Bijvoorbeeld bij vervanging wegens zwangerschap, langdurige uitval wegens ziekte of om de vakantieperiode te overbruggen. Het gaat bij detachering vaak om functies die om een uitgebreidere inwerkperiode vragen en waarvoor beter gekwalificeerd personeel is vereist. Een detacheringscontract van Movi Personeelsdiensten is dan wellicht de oplossing.

Hoe werkt detachering?

Wij zoeken voor u geschikte medewerkers en nemen de kandidaat van uw keuze formeel bij ons in dienst, voor bepaalde tijd. Het voordeel ten opzichte van uitzenden: meer zekerheid. Voor u, en voor de bij u gedetacheerde medewerker. Nog een pluspunt: u betaalt uitsluitend de gewerkte uren. Bij vakantie en arbeidsongeschiktheid van uw ingehuurde personeel hoeft u niet door te betalen. En ten slotte weet u van tevoren precies wat de kosten zijn. Dat geeft rust.

Wij zoeken gekwalificeerd personeel

Nadat wij uw eisen hebben besproken, zoeken wij professionals die voldoen aan het profiel en passen bij uw bedrijf. Wij winnen referenties in en stellen u de geschikte kandidaten voor. U bepaalt uiteraard zelf met wie u een gesprek wilt voeren. Daarna kan de geselecteerde flexkracht bij u aan de slag. U hebt er verder geen omkijken naar. Het detacheringscontract en het personeelsdossier verzorgt Movi Personeelsdiensten. Wij zorgen er ook voor dat het salaris netjes op tijd wordt uitbetaald.

Meer flexibiliteit nodig of juist vast personeel?

Naast detachering is het ook mogelijk om uw vacature, al dan niet tijdelijk, op basis van uitzenden of via werving & selectie bij ons uit te zetten.

Meer weten?

Meer weten? Bijvoorbeeld over de vraag of detachering in uw situatie de beste keuze is? We horen graag van u. Een belletje volstaat om een afspraak te maken.

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Comminz, Helder over later

Website laten maken? SiteToGo.nl