Voor Movi Performance Gym zijn wij door het hele land op zoek naar FRANCHISENEMERS die als meewerkend voorman/vrouw samen met zijn/haar team een succes gaat maken van de vestiging.

Je weet mensen voor je te winnen en bent bereid samen met hen te zorgen dat mensen graag lid worden en hun sportieve doelen gaan behalen. Je hebt een hoog energie-level en gaat een commerciële uitdaging graag aan.

Functieomschrijving:

Je hebt de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse reilen en zeilen op jouw vestiging. In deze uitvoerende functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de (groeps-)lessen en het ledenbehoud. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de ledeninstroom service & sales.
Als Vestigingsmanager heb je uiteraard ervaring of affiniteit met bewegen en fitness en personal training. Je bent resultaatgericht, gedreven, sturend, communicatief zeer vaardig, houdt van een uitdaging en flexibel in het uitvoeren van je werkzaamheden. Je kunt zelfstandig en gestructureerd sturing geven aan een team van zowel parttimers als fulltimers. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fitnessbranche en hebt ervaring met de doelgroep. Maar het aller belangrijkste is, dat jij je opstelt als een ondernemer. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat van de vestiging en wil dit doorlopend verbeteren en optimaliseren. Je bent ook eindverantwoordelijk voor alles wat in en om het pand gebeurt.

Functie-eisen:

– voor franchisenemer neem contact op;
– affiniteit of ervaring met fitness en/of sport;
– een intrinsieke commerciële drive;
– jezelf motiveren om je target te halen;
– jij spreekt graag en gemakkelijk mensen aan;
– je kan planmatig en gestructureerd werken.

Aanbod:
Wij bieden jou een uniek concept, leuke collega’s en een gezellige werksfeer. Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je gegevens met je motivatie en CV door op het onderstaande contact formulier:

Contactformulier kandidaat

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Comminz, Helder over later

Website laten maken? SiteToGo.nl