Voor een opdrachtgever zijn wij landelijk op zoek naar gedreven (startende) ondernemers die een eigen fitness studio willen runnen.

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar gedreven (startende) ondernemers die een eigen fitness studio willen runnen.

Functieomschrijving

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij iedere dag bezig zijn met bewegen, voeding en het motiveren van mensen? Ben je vastbesloten jouw bedrijf tot een succes te maken? Dan is dit je kans! Wij zoeken gedreven (startende) ondernemers die een eigen fitness studio willen runnen.

Het starten van een eigen bedrijf brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga je aanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant kosten? Maar heb je ook gedacht aan de financiële en juridische consequenties voor het opstarten van een eigen bedrijf? Deze organisatie heeft succesvolle trainingen en een doordacht concept waar ondernemers eenvoudig op kunnen meeliften.
Veel voordelen! Bijvoorbeeld:

Direct gebruik maken van een kant-en-klaar en doorontwikkeld bedrijfsconcept dat zijn succes elke dag weer bewijst!

Uniek concept: Lage investering met hoog rendement. Ook indien je niet over eigen kapitaal beschikt, is het zinvol om een aanvraag in te dienen. Samen wordt er gekeken naar financieringsmogelijkheden.

Wat vragen wij?
Wij zoeken ondernemers met competenties als: energiek, enthousiast en zitten vol passie. 
Bij voorkeur heb je een sportopleiding gevolgd en heb je werkervaring als sportinstructeur, fitnesstrainer, voedingsadviseur of bijvoorbeeld fysiotherapeut. Als ondernemer streef je altijd het beste resultaat na en bied je jouw klanten uitstekende service. Hier heb je onder andere goede sociale vaardigheden voor nodig. Daarnaast ben je woonachtig in de directe omgeving waar jij je studio wilt openen en ben je je bewust van het feit dat je moet investeren in je eigen bedrijf.

Wij ondersteunen actief. Je gaat gebruik maken van een full service concept. Dit betekent dat je vanaf de start van de samenwerking volledig begeleid en ondersteund wordt. Je wordt intern opgeleid en je wordt ondersteund bij jouw sales en administratie.

Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je gegevens met je motivatie en CV door op het onderstaande contact formulier:

Contactformulier kandidaat

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Comminz, Helder over later

Website laten maken? SiteToGo.nl