Bij Movi Personeelsdiensten kennen we de eisen die – terecht – worden gesteld aan mensen werkzaam in uiteenlopende functies binnen de sport- en fitnessbranche. Anderzijds weten we wat er te koop is op het gebied van trainingen en (erkende) opleidingen. Ook als het bijvoorbeeld gaat om nieuwe workouts en rages op het gebied van fitness.

Onafhankelijke opleidingsadvies

Hebt u opleidings- en ontwikkelingsvragen? Voor uzelf, uw medewerker of voor het voltallige personeel? U kunt bij Movi Personeelsdiensten terecht voor (onafhankelijk!) advies. Onze opleidingsadviseur weet de weg en faciliteert daarmee de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling binnen uw organisatie.

Kaf en koren

Ook belangrijk: de adviseur van Movi Personeelsdiensten scheidt voor u vakkundig het kaf van het koren in opleidingsland. Met zijn advies bespaart u niet alleen veel kostbare tijd, maar mogelijk ook onnodige uitgaven voor zinloze of ronduit slechte opleidingen.

Groei en ontwikkeling

U bent verzekerd van goede en verantwoorde opleidingen en trainingen in vakbekwaamheid of persoonlijke ontwikkeling. Op die manier draagt Movi Personeelsdiensten bij aan ontwikkeling en groei van uw medewerkers, en daarmee aan een bloeiende organisatie.

Wat is uw opleidingsvraag?

Hebt u al een concrete vraag? Of wilt u gewoon eerst wat meer weten, bijvoorbeeld over de mogelijkheden? Geen probleem. Wij denken graag met u mee. Wanneer hebt u tijd voor ons? Dan maken wij met plezier tijd voor u.

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Comminz, Helder over later

Website laten maken? SiteToGo.nl