Movi Personeelsdiensten richt zich op advies, bemiddeling en duurzame, flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals. Wij zijn dé specialist voor werving, selectie en ontwikkeling in de sport- en fitnessbranche. U kunt bij ons terecht voor diensten op het gebied van arbeidsbemiddeling en talentontwikkeling. Movi Personeelsdiensten wordt ingeschakeld door fitnessclubs, fitnessketens, franchise organisaties en multifunctionele sportcentra.

Professionalisering HR

In de sport- en fitnessbranche blijkt HR nog te vaak een ondergeschoven kindje. Dat heeft consequenties waarop ondernemers niet zitten te wachten, zoals ontevreden werknemers. Zij vormen immers wel uw belangrijkste werkkapitaal. Professionalisering in de personeelszaken is daarom misschien wel de snelste weg naar een professionele(re), gezonde organisatie. Movi Personeelsdiensten helpt u die stap te zetten.

Uniek

Als bureau gespecialiseerd in HR voor de sport- en fitnessbranche is Movi Personeelsdiensten uniek in Nederland. Vooral vanwege de samenwerking van een ervaren HR-manager met een sport- en fitnessprofessional. Door onze krachten, kennis en competenties te bundelen, weten we met welke vraagstukken u te maken hebt. Voor welke uitdagingen u als ondernemer staat. En we kennen de oplossing. Daarbij bieden we maatwerk. Want elke organisatie is anders. Ook binnen één branche.

Onderscheidend

Movi Personeelsdiensten onderscheidt zich door:

  • Landelijk bereik
  • Kwalitatief sterke database van voorgeselecteerde en gescreende sport- en fitnessprofessionals
  • Oplossingsgericht
  • Korte lijnen, persoonlijk contact, goede bereikbaarheid
  • Servicegerichtheid en slagkracht
  • Snelheid en kwaliteit
  • Resultaatgerichtheid en integriteit
  • Betrouwbaarheid (afspraak is afspraak).

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de mensen van Movi Personeelsdiensten? Wij ook naar u. Dat treft. Laten we samen eerst eens een kop koffie drinken. En mogelijk kunnen we wat voor u betekenen. Wanneer schikt het u?

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Comminz, Helder over later

Website laten maken? SiteToGo.nl