Uw zeer gewaardeerde baliemedewerkster meldt dat ze een kleine ingreep moet ondergaan en dat ze volgende maand een paar weken uit de running zal zijn. Er is in de organisatie niemand die haar kan vervangen.

Geschikte kandidaten

In geval van uitval of als u bijvoorbeeld behoefte heeft aan extra personeel, zorgt Movi Personeelsdiensten voor een snelle én goede oplossing. Dankzij een grote database van potentiële kandidaten en slagvaardig handelen zijn wij in staat binnen korte termijn vervangend of aanvullend personeel te regelen.

Snelle match

Op het moment dat wij worden ingeschakeld, selecteert onze recruitment software razendsnel geschikte uitzendkrachten aan de hand van uw eisen en wensen. Op die manier krijgt Movi Personeelsdiensten u snel om de tafel met een goede tijdelijke vervanger. Voldoet die onverhoopt niet, dan regelen we snel een ander voor u.

Kosten

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van veel factoren, zoals functie, opleiding, gewenste aantal uren, duur van de uitzending. Noem maar op. Schakelt u ons in voor een uitzendkracht, dan vertellen we u vooraf wat de kosten zijn voor die specifieke situatie. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Spoed

Het is goed om de verwachtingen te managen, om teleurstelling te voorkomen. Als het gaat om spoedaanvragen voor algemeen personeel zoals een baliemedewerker, een administratieve kracht of bijvoorbeeld iemand voor de bediening in de sportbar, dan zijn wij in staat het probleem snel voor u op te lossen. Voor specifieke functies op het gebied van sport, fitness en wellness neemt het proces begrijpelijkerwijs vaak meer tijd in beslag.

Meer informatie

Misschien goed om eerst eens kennis met elkaar te maken. Vrijblijvend, natuurlijk. U kunt uw vragen stellen en wij horen graag meer over uw organisatie en activiteiten. Des te beter kunnen wij inspelen op uw verzoek als de situatie zich voordoet. Verwacht of onverwacht. Neemt u contact met ons op?

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Comminz, Helder over later

Website laten maken? SiteToGo.nl