Hebt u een sportschool, bent u manager bij een sportcentrum of bezit u misschien een fitnessclub? Dan bent u vast regelmatig op zoek naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Bijvoorbeeld naar een:

  • personal trainer
  • (groepsles)instructeur
  • vitaliteitscoach
  • fysiotherapeut
  • masseur
  • sales manager
  • medewerker front office.

De juiste persoon…

U hebt met uw organisatie een reputatie hoog te houden. U bent zich er dan ook terdege van bewust dat die staat (of valt) met de kwaliteit van uw medewerkers. En dat de ketting in dit opzicht zo sterk is als de zwakste schakel. U zoekt dus niet zomaar iemand: u gaat voor de juiste persoon op de juiste plaats. Of liever nog: de beste persoon op de juiste plaats.

(Voor)selectie

Movi Personeelsdiensten maakt werk van uw vacature. Wij nemen u de tijdrovende sollicitatieprocedure uit handen. U hebt tenslotte nog meer te doen. En daarbij: ieder zijn vak. Met onze kennis van uw branche en ervaring in werving & selectie, en op basis van uw wensen en eisen, zijn wij in staat snel en deskundig een kwalitatief goede (voor)selectie voor u te maken.

U voert daarna nog slechts een paar gesprekken, uitsluitend met een kleine selectie van geschikte en serieuze kanshebbers voor de baan. Dat scheelt! Natuurlijk staan we u desgewenst ook bij in deze laatste stappen in de procedure.

Vakkundige aanpak

Movi Personeelsdiensten beschikt over een ruime database met gemotiveerde en gekwalificeerde professionals uit de sport- en fitnessbranche, afkomstig uit verschillende disciplines. Daarbij hebben we de nodige recruitment software en beschikken we over een groot netwerk. Alles in dienst van het resultaat: een prettige, deskundige medewerker die u en uw organisatie eer aan doet.

No cure, no pay!

De fee voor werving en selectie betaalt u pas op het moment dat u de kandidaat aanneemt. Movi Personeelsdiensten werkt op basis van no cure no pay.

Klinkt goed, maar…

U wilt eerst meer weten voor u met ons in zee gaat? Terecht, we hebben het hier wel over de levensader van uw bedrijf: uw personeel. Wat dacht u van een afspraak om eerst eens kennis te maken? Vrijblijvend, met een kop koffie? Neemt u contact met ons op?

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Comminz, Helder over later

Website laten maken? SiteToGo.nl