Inhuur zzp’er

Als eigenaar van een sportschool of fitnesscentrum overweegt u een zzp’er in te zetten. Dat heeft voor u als werkgever zo zijn voordelen:

  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s, bijvoorbeeld bij ziekte of arbeidsongeschiktheid
  • Geen afdracht werkgeverslasten
  • Flexibiliteit
  • Alleen betalen voor gewerkte uren of een fixed fee,  bijvoorbeeld voor een project.

Verkapt dienstverband?

Veel pluspunten. Toch aarzelt u, vanwege alle doemscenario’s over de Belastingdienst die speurt naar verkapt dienstverband of schijnzelfstandigheid. Als ondernemer zit u niet te wachten op onverwachte kosten van loon- en premieheffing. En u wilt al zeker niet een boete riskeren.

Zzp-bemiddeling zonder zorgen

Movi Personeelsdiensten biedt zzp-bemiddeling zonder risico’s. Wij regelen voor u alle administratieve verplichtingen zoals de overeenkomsten, facturatie en betalingen. We houden onze kennis op peil en actueel, onder andere over de ontwikkelingen rond VAR en de Wet DBA.

Geen financiële risico’s

Daarmee behoeden we u voor grote financiële risico’s. We weten welke vragen we werkgever en zzp’er moeten stellen. Met Movi Personeelsdiensten kunt u zorgeloos gebruikmaken van de voordelen van zzp’ers. Wanneer de risico’s naar onze mening te groot zijn, bespreken wij dit met u.

Zaalverhuur

U bent eigenaar van een sportschool of van bijvoorbeeld een fitness- of wellnesscomplex. U beschikt onder andere over een mooie fitnessruimte en (of) gymzaal, die vaak urenlang niet worden gebruikt. Daarbij zou extra omzet welkom zijn. De oplossing ligt voor de hand: verhuur de ruimte in loze uren aan een zzp’er in de sport en fitness. Bijvoorbeeld aan een personal trainer die net voor zichzelf is begonnen. Maar hoe kom je aan een huurder, en hoeveel kun je rekenen aan zaalhuur?

U bent zzp’er in de sport- en fitnessbranche. U bent op zoek naar een geschikte locatie voor uw activiteiten. Dat kost u nogal wat tijd. Daarbij hebt u al genoeg te doen. En waar moet u eigenlijk gaan zoeken? En aan welke bedragen moet u denken?

Via ons platform brengt Movi Personeelsdiensten vraag en aanbod bij elkaar. Wij regelen een goede match, verstrekken informatie over zaken als de huur, zorgen voor goede afspraken en leggen die netjes vast.

Meer weten?

Hebt u vragen over onze diensten? Bijvoorbeeld over onze bemiddeling in zaalverhuur, of over de Wet DBA? Neem gewoon even contact met ons op.

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Comminz, Helder over later

Website laten maken? SiteToGo.nl